آشپزباشی- مژگان فرهنگ
ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و پفكی شود.
سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ پودر، گلسه چری و پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك روی خمیرها نیز گلسه چری بگذارید و به مدت تقریبی 10-15دقیقه، در فر بپزید.
بیسكویت را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید و با گلسه چری تزئین كنید.