Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

کوکیز لیموئی با رویـۀ‌کنجــد

کوکیز لیموئی با رویـۀ‌کنجــد

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره ...........125 گرم

پودر شکر .............125 گرم

پودر هل............. يك‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین............... يك‌دوم  قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده..............1قاشق چایخوری

زردة تخم مرغ ..............2عدد

آرد ................. 225 گرم

مارمالاد به دلخواه................ 3قاشق سوپخوری

پودر پسته براي تزئين................ به ميزان لازم

غنچه گل سرخ براي تزئين................... به ميزان لازم

 

مواد لازم براي رویة کنجدی

کنجد..................150 گرم

کره.............. 3 قاشق سوپخوری

عسل.............. 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری:

روش‌تهیه

کره، پودر شکر، پودر هل، پودر دارچین وپوست لیمو را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.  آن گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را افزوده و مواد را هم بزنيد تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با برشگر به اندازة 4×4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی بچینید. اكنون سيني را در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد قرار دهيد و شيريني‌ها را به مدت تقريبي12 تا 15 دقیقه بپزید.  همینکه شيريني‌ها، خنک شدند، رويشان اندكي مارمالاد بماليد و  رویة کنجدی را روی آن قرار دهید. اينك شيريني‌ها را با پسته و گل سرخ بیارائید.

روش تهیة رویة کنجدی

 کنجد را در تابة مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم، پيوسته هم بزنید تا برشته و طلائی شود. آن‌گاه کره و عسل را بيفزائيد و مخلوط کنید تا ماية صاف  و يكدستي حاصل شود.

سپس آن را روی فویل چربکرده بريزيد و رويش را  با وردنه صاف کنید. همينكه كنجد عسلي اندكي خنك شد، آن را با برشگر به اندازة 4×4 سانتیمتر قالب بزنيد و بگذارید کاملا سرد شود.

 

خواص  کنجــد

دانه‌های کنجد تقریبا در میان تمام مغزها، دانه‌ها، حبوبات و غلات، بیشترین فیتواسترول‌های کاهنده‌ی کلسترول را دارند. فیتواسترول‌ها، ترکیباتی هستند که از نظر ساختاری به کلسترول شباهت دارند. آنها در سیستم گوارش، جای کلسترول را می‌گیرند و به این ترتیب جذب کلسترول در روده‌ها را کاهش می‌دهند. برخی پژوهش‌ها نشان داده است که در بین ۲۷ نوع مغز و دانه‌‌ی مختلف، دانه‌های کنجد (همراه با آرد مغز گندم)، بیشترین فیتواسترول را دارند.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهکوکیز لیموئی با رویـۀ‌کنجــد تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است