Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شورت‌برد کرنبری

شورت‌برد کرنبری

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم خمیر

آرد...............۲۱۰ گرم

شکر..............۱۱۰ گرم

نمک.............۱ پینچ

کره سرد خردکرده .............۱۵۰ گرم

 

مواد لازم استروزل

آرد...............۷۰ گرم

شکر قهوه‌ای.............۶۰ گرم

شکر...............۴۵ گرم

کره سرد خرد کرده................۶۰ گرم

بادام خرد کرده..............۶۰ گرم

 

مواد لازم فیلینگ

کرنبری................۲۲۵ گرم

پودر شکر................۵۰ گرم

آبیک.............. چهارم پیمانه

آب پرتقال..................۲ قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده...............1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مهدیه ولی‌نژاد :

 

روش‌تهیه

کره، آرد، شکر، نمک و کره را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا به صورت خرده نان درآید. سپس آب را اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس خمیر را داخل کیسه نایلکس قرار دهید و به مدت یکساعت  در یخچال  استراحت دهید. سپس خمیر را باز کنید و در یک رینگ مربع  به ضلع ۲۰ سانتیمتر باز کنید و در فر گرم کرده به مدت 180 درجة سانتیگراد بپزید. سپس از فر خارج کنید و مایه کرنبری را روی خمیر بریزید و بعد استروزل را بریزیذ و مجدد داخل فر قرار دهید  و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا  طلایی شود.

روش تهیه مایه کرنبری

پودر شکر و آب را داخل ظرف مناسبی بریزید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس  پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.

روش تهیه استروزل

تمام مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید.

برچسب ها: آموزش آشپزیشورت‌برد کرنبریطرز تهیه شورت‌برد کرنبری تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است