آشپزباشی- مهدیه ولینژاد :
روشتهیه
کره، آرد، شکر، نمک و کره را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا به صورت خرده نان درآید. سپس آب را اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس خمیر را داخل کیسه نایلکس قرار دهید و به مدت یکساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را باز کنید و در یک رینگ مربع به ضلع ۲۰ سانتیمتر باز کنید و در فر گرم کرده به مدت 180 درجة سانتیگراد بپزید. سپس از فر خارج کنید و مایه کرنبری را روی خمیر بریزید و بعد استروزل را بریزیذ و مجدد داخل فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود.
روش تهیه مایه کرنبری
پودر شکر و آب را داخل ظرف مناسبی بریزید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
روش تهیه استروزل
تمام مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید.