آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
قالبی را به اندازه 25×35 سانتیمتر و به ارتفاع 2/5 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود.
آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را با وردنه باز كنید، در قالب بیندازید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه مواد رویه را روی خمیر بریزید و صاف كنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید.
اینك صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود و بعد با چاقوی تیز به اندازه دلخواه ببرید، با شكلات سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: شكر، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه مایه فراهم كرده را بجوشانید تا به دمای 120 درجه سانتیگراد برسد.
چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 - 15 دقیقه مایه را بجوشانید - آنگاه بادام، گلسهچری و كشمش را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.