Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

شیرینی برشی فلورانتین

شیرینی برشی فلورانتین

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 200 گرم

 

شكر 130 گرم

 

تخم‌مرغ 1عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

بیكینگ‌پودر دو و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكلات سفید آبكرده 100 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر 300 گرم

 

خامه ساده 310 میلی‌لیتر

 

كره خرد كرده 150 گرم

 

عسل 160  میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

خلال بادام   300 گرم

 

گلسه‌چری یك‌و یك‌دوم پیمانه

 

كشمش سیاه 100 گرم

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

قالبی را به اندازه 25×35 سانتیمتر و به ارتفاع 2/5 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را با وردنه باز كنید، در قالب بیندازید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه مواد رویه را روی خمیر بریزید و صاف كنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید.

اینك صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود و بعد با چاقوی تیز به اندازه دلخواه ببرید، با شكلات سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: شكر، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه مایه فراهم كرده را بجوشانید تا به دمای 120 درجه سانتیگراد برسد.

چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 - 15 دقیقه مایه را بجوشانید - آن‌گاه بادام، گلسه‌چری و كشمش را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی برشیطرز تهیه شیرینیمواد لازم شیرینیشیرینی فلورانتین تعداد بازديد: 3330 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟