آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی، بهگونهای بپوشانید كه كاغذ از دو طرف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه كره، شكر و تخم مرغ را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود.
سپس آرد را در دو نوبت به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در قالب بریزید و بفشارید و با چنگال، چند جای آن را سوراخ كنید. اكنون خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. آنگاه مارمالاد زردآلو را رویش بمالید. در این میان، رویه لیموئی را آماده كنید و آن را روی مارمالاد در قالب بریزید.
سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد كاهش دهید و به مدت 35 دقیقه شیرینی را بپزید. اینك شیرینی را از فر بیرون آورید و صبر كنید تا قدری خنك شود. در این هنگام مرنگ را آماده سازید و آن را روی شیرینی بریزید و صاف كنید. اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 3 دقیقه با دمای200 درجه سانتیگراد، بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، آن را به اندازه دلخواهتان ببرید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه رویه لیموئی: همه مواد را در كاسهای بریزید و با همزن دستی مخلوط كنید.
روش تهیه مرنگ: سفیدههای تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه بهتدریج شكر را بیفزائید و هم زدن را پیوسته ادامه دهید تا مرنگ، صاف، یكدست و شفاف شود.