طرز تهیه:
پوست سیب را بگیرید، از وسط نصف نمایید، دانههای آن را جدا كنید و در ظرف مناسبی بریزید. خرما، آب سیب و پودر دارچین را بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید و گاه گاهی هم بزنید (تا هنگامی كه آب سیب به طور كامل به خورد مواد برود و غلیظ شود). سپس گردوی خرد شده را زیر گریل داخل فر قرار دهید تا كمی طلایی شود. مواد را پس از سرد شدن گلوله نمایید و در خردههای گردو بغلتانید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
نكته: میتوانید به جای كل مقدار دارچین، از مخلوط پودر دارچین و پودر زنجبیل استفاده كنید.