آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
75 گرم از شكلات را با كره، پودر شكر و خامه در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات آب شود. آنگاه 2 قاشق سوپخوری از مخلوط آجیل را كنار بگذارید و باقیمانده آن را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل نامنظم روی سینی دارای كاغذ روغنی یا كاغذ آلومینیومی بریزید. حالا سینی را 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كلاستر ببندد.
اكنون باقیمانده شكلات را به روش بنماری آب كنید و بگذارید اندكی خنك شود. اینك كلاستر را در شكلات آبكرده بغلتانید و روی كاغذ روغنی قرار دهید و با باقیمانده آجیل بیارائید.
آنگاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. حالا كلاستر را در كپسول شكلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.