تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها، پودر شکر، بادام، وانیل و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید.
حالا مخلوط تخممرغی را به مخلوط آرد افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و گلهائی از آن با فاصله، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.