آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه آب سرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس دو سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
حالا سس کارامل و سیب را رویش بریزید و باقیمانده خمیر را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و از آن نوارهایی به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و روی سیبها بچینید.
اکنون آن را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش تخممرغ بمالید و قدری مخلوط شکر، دارچین و جوز هندی بپاشید.
اینک کوکی پای سیب را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید