آشپزباشی- مریم امیری
كره و عسل را روی حرارت بگذارید تا كره آب شود و در حدود یك دقیقه، بجوشد.
آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و بعد از 10 دقیقه، مخلوط آرد، بیكینگپودر، ادویهها و پودر كاكائو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت یك ساعت و نیم كنار بگذارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و به ضخامت 4 میلیمتر، باز كنید. حالا با برشگری به شكل قلب، خمیر را ببرید و در سینی چربكرده بچینید.
وسط شیرینیها را سوراخ كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، قسمت زیر آنها را در شكلات آبكرده، فرو ببرید و صبر كنید تا شكلات كاملاً ببندد.
سپس حفرههای شیرینیها را با مارمالاد پر كنید.