آشپزباشی- سعید بابارحیمی
ابتدا همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط كنید و در آخر آرد را بیفزائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه روی خمیر را بپوشانید و نیمساعت استراحت دهید.
سپس روغن جامد را وسط خمیر بگذارید و با وردنه باز كنید. حالا خمیر شیرین را وسط خمیر كرهای بگذارید و 6 لا، تا بزنید.
اكنون نیمساعت به خمیر استراحت دهید و سه بار دیگر شش لا تا بزنید.
اینك خمیر را باز كنید و نوارهایی از آن ببرید و بتابانید. خمیرها را در سینی بچینید و رویشان شكر بپاشید.
اینك سینی را در فر گرمشده با دمای 220درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، شیرینی را بپزید.
روش تهیه خمیر شیرین: روغن جامد و پودر شكر را مخلوط كنید.
با همزن برقی بزنید تا یكدست شود. اكنون اردها، وانیلین و زعفران تروند كه عطر و طعم مناسبی به شیرینی میدهد را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.