آشپزباشی - مریم امیری
آرد، كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با نوك انگشتانتان كره را با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آنگاه تخممرغ و وانيلين را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا قهوه را در آب جوش حل نمائيد و آن را به مخلوط فراهم كرده بيفزائيد. سپس خمير به دست آمده را در کیسه نايلونی بگذاريد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.
اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 4 سانتيمتر قالب بزنيد.
خميرهای قالب زده را با فاصله از يكديگر، در سيني شيرینی پزی بچينيد و به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
همينكه بيسكويتها خنك شدند، هر دو بيسكويت را با كرم به هم بچسبانيد و رويشان پودر شكر بپاشيد.
روش تهیه كرم: كره را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر را كم كم بيفزائيد و همزدن را ادامه دهيد.
سپس گردو را افزوده و مخلوط كنيد حالا روي كرم را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد.