آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را همراه با كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و نیمی از شكر را كمكم به آن بیفزائید.
سپس زردههای تخممرغ را همراه با وانیلین و باقیمانده شكر، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. حالا سفیدهها و زردههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را به آن بیفزائید.
اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول تقریبی 10 سانیتمتر و با فاصله، روی كاغذ بگذارید.
بعد سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12دقیقه، بیسكویتها را بپزید. لازم به ذكر است كه میتوانید این بیسكویت را در قالبهای مخصوص آن كه در فروشگاههای لوازم قنادی یافت میشود تهیه كنید.
در این صورت بیسكویتهای یك اندازهای خواهید داشت. گفتنی است این بیسكویت با بستهبندی مناسب، در فریزر نیز قابل نگهداری میباشد.