آشپزباشی - مهدیه ولینژاد :
روشتهیه
یک قالب 20×30 سانتیمتری را با فویل کاملا بپوشانید به طوری که از کنارهها بالا بیاید. اینک کره، شکر، پودر کاکائو، آرد و اسانس بادام را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. سپس روی سطح آرد پاشیده خمیر را باز کنید و در قالب قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه بپزید. سپس روی آن مربای شاتوت بریزید و با شکلات چیپسی و ماکارون بپوشانید و در آخر پرک بادام بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه دیگر بپزید.
روش تهیه ماکارون
سفیده تخممرغ، پودر بادام، شکر، نمک و اسانس بادام را داخل غذاساز بریزید و آنقدر بزنید تا سبک شود.