Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

اسلایس بار شکلات و ماکارون

اسلایس بار شکلات و ماکارون

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

16 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 14-16 اسلایس

کره..................۱۵۰ گرم

شکر...............۵۰ گرم

پودر کاکائو...............۲۵ گرم

آرد...............۱۱۵ گرم

اسانس بادام................یک‌چهارم قاشق چایخوری

مربای شاتوت....................۱۰۰ گرم

شکلات چیپسی................۱۰۰ گرم

پودر بادام............۱۷۵ گرم

 

مواد لازم برای تهیه ماکارون

سفیده تخم‌مرغ..................۴ عدد

بادام پرک................۵۰ گرم

شکر.............۲۲۵ گرم

نمک..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس بادام.................۱۰ قطره

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد :

 

روش‌تهیه

یک قالب 20×30 سانتیمتری را با فویل کاملا بپوشانید به طوری که از کناره‌ها بالا بیاید. اینک کره، شکر، پودر کاکائو، آرد و اسانس بادام را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. سپس روی سطح آرد پاشیده خمیر را  باز کنید و در قالب قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه بپزید.  سپس روی آن مربای شاتوت بریزید و با شکلات چیپسی و ماکارون بپوشانید و در آخر پرک بادام بپاشید و  به مدت ۲۵ دقیقه دیگر بپزید.

روش تهیه ماکارون

سفیده تخم‌مرغ، پودر بادام، شکر، نمک و اسانس بادام را داخل غذاساز بریزید و آنقدر بزنید تا سبک شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیماکارونطرز تهیهاسلایس بار شکلات و ماکارونطرز تهیه اسلایس بار شکلات و ماکارون تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است