آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
كره، پنیر خامهای و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد را روی آن الك و مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید.
سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید. اكنون هر قسمت از خمیر را در كاغذ روغنی قرار دهید و دستكم به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
اكنون هر تكه از خمیر را با وردنه، به قطر 28 سانتیمتر باز كنید و روی خمیر را با قلممو، سفیده تخممرغ بمالید. اینك با چاقوی تیز، خمیر را به 16 مثلث ببرید و رویشان قدری مواد میانی بگذارید.
حالا هر مثلث را از قسمت قاعده رول كنید و با فاصله، در سینی بچینید. بعد با قلممو، باقیمانده سفیده تخممرغ را روی خمیرها بمالید و شكر بپاشید. اینك به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی شیرینیها طلائی رنگ شود، ان را در فر بپزید.
آنگاه روی پنجره سیمی خنك كنید. و برای پذیرایی، در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.