گروه شیرینی پزی
قالب را به اندازه 25×37 سانتیمتر و به ارتفاع دو و نیم سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. بهگونهایکه کاغذ از اطراف قالب بلندتر باشد. آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت تقریبی 6-8 دقیقه قرار دهید.
سپس آن را 15 دقیقه خنک کنید. حالا کره، شکر، شکر قهوهای، تخممرغ و اسانس بادام را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آرد و نمک را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اینک 90 گرم از پودر نارگیل و 250 گرم از شکلات چیپسی را به مایه فراهم کرده بیفزائید و آن را در قالب بریزید.
رویش را صاف کنید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه باقیمانده نارگیل، شکلات و بادام را روی شیرینی بپاشید و آن را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.