آشپزباشی - آرزو گنجی
تخممرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسهمناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.
حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تاخمیر به شکل چین خورده درآید.
اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.
همه ورقههای خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.
اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید و روی باقلوا را بپوشانید.
روش تهیه شربت
شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شکر آب شود. آنگاه شربت را در حدود 5 دقیقه بجوشانید.