آشپزباشی- مریم امیری
تخممرغ، شكر قهوهای و كره را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید. آنگاه پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و به آن بیفزائید. سپس پودر كاكائو را با آرد و بیكینگ پودر مخلوط و الك نمائید و همراه با شیر، كمكم به مایه اضافه كنید.
مایه را در قالبهای كوچك فنجانی بریزید، به طوری كه یكسوم از حجم قالب خالی بماند. اكنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و كیكهای فنجانی را به مدت
20 تا 30 دقیقه در فر بپزید. بعد از پختن و سرد شدن، روی كیكها را برش دهید و با خامه شكلاتی بیارائید و میل نمائید.