روشتهیه
شکر، کره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبک شود سپس تخممرغ و وانيل را اضافه کرده و مخلوط کنيد. آرد مخلوط شده با بيکينگپودر را به همراه شير، در دو مرحله اضافه کنيد تا خمير حاصل شود. گردو خرد شده، کشمش و شکلات چيپسي را مخلوط کرده و در آخر اضافه کنيد.
از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته و در دست گرد کنيد و روي سيني پوشانده شده با کاغذ روغني به فواصل 5 سانتيمتر از هم قرار دهيد. مارسيپان را با کمي سفيده تخممرغ مخلوط کرده، ورز داده و با وردنه باز کرده و به شکل گل برش زده و با شير روي شيريني بچسبانيد و در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار داده و پس از پخت، روي آنها را مارمالاد بماليد و کنار بگذاريد تا خنک شود.
براي اين شيريني ميتوانيد از مارسيپان فندقي يا شکلاتي استفاده کنيد.