آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد یا 475 درجه فارنهایت گرم کنید؛ سپس سینی شیرینیپزی به ابعاد تقریبی 55*35 سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده و زردهها را با شکر و وانیل به وسیله همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن دو برابر شود.
سفیدهها را جداگانه با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرند؛ آنگاه زرده و سفیده زده شده را با یکدیگر به آرامی مخلوط کرده و مواد خشک را که شامل آرد، آرد ذرت و بیکینگپودر میباشد، بعد از 2 بار الک کردن به مخلوط تخممرغ بیفزایید و به طور یکنواخت به وسیله پالت روی سینی پهن کنید و به مدت زمان 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید؛ سپس از فر درآورده و یک سینی روی نان برگردانید تا نان رولت خشک نشود.
اکنون بگذارید تا کاملا خنک شود، در این زمان کاغذ را از نان جدا کرده با خامه شکلاتی سطح نان را بپوشانید و به صورت رول درآورید؛ آنگاه رولت را داخل کاغذ روغنی پیچیده و در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را گرفته و آماده برای برش شود روی نان رولت را به دلخواه میتوانید تزیین کنید.
روش تهیه خامه شکلاتی
خامه را روی حرارت بگذارید و زمانی که به حالت جوش درآمد، شکلات رنده شده را بیفزایید و از روی حرارت بردارید سپس بگذارید تا کاملا سرد و سفت شود.