تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
كره و تخممرغها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
آنگاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسهی نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازهی 4 سانتیمتر ببرید.
سپس روی خمیر سفیدهی تخممرغ بمالید، تخمهها را بپاشید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، بیسكویت را بپزید.
بیسكویت را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.