آشپزباشی- مریم امیری
قالب مناسبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید بهگونهایکه فویل از دو طرف لبه قالب بلندتر باشد. آنگاه بیسکویت، پودر نارگیل، آلبالو، قیسی، گردو، شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مواد را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب بفشارید. حالا مواد رویه را آماده کنید و روی این لایه بریزید و 3 قاشق پودرنارگیل را روی شیرینی بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده برش زدن شود. اینک آن را به اندازه 4×6 سانتیمتر برش دهید.
روش تهیه رویه شیرینی: کره، وانیل و ماست را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید.