آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو و زرده تخممرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا آبلیمو، فندق و آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون خمیرهای برش خورده را با فاصله، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، روی هرکدام را با کرمکرهای و کرم قهوه بیارائید.
روش تهیه کرم کرهای: پودر شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آبلیمو را کمکم بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
روش تهیه کرم قهوه: شکر، آب و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد کنید و آن را 5 دقیقه بجوشانید.
حالا کره را با همزن برقی بزنید و شربت فراهم کرده را کمکم به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.