Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

بیسکویت قهوه و فندق

بیسکویت قهوه و فندق

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 125 گرم

 

شکر دانه ریز 125 گرم

 

پوست لیموی رنده کرده1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

 

فندق ریز خرد کرده 125 گرم

 

آرد 155 گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای:

 

پودر شکر 125 گرم

 

کره نرم  30 گرم

 

آبلیموی تازه 3-4 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم قهوه:

 

شکر دانه ریز 125 گرم

 

آب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

 

کره نرم 80 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پوست لیمو و زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و هم بزنید. حالا آبلیمو، فندق و آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون خمیر‌های برش خورده را با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، روی هرکدام را با کرم‌کره‌ای و کرم قهوه بیارائید.

روش تهیه کرم کره‌ای: پودر شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آبلیمو را کم‌کم بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

روش تهیه کرم قهوه: شکر، آب و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه حرارت را زیاد کنید و آن را 5 دقیقه بجوشانید.

حالا کره را با همزن برقی بزنید و شربت فراهم کرده را کم‌کم به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتبیسکویت قهوهبیسکویت قهوه و فندقبیسکویت فندقیبیسکویت ها تعداد بازديد: 1887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟