Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

شیرینی ترد شكلات و بادام

شیرینی ترد شكلات و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

خمير فيلو (یوفکا) ٢٧٥ گرم

كره آبکرده ٥٠ گرم

پودر شکر، پودر كاكائو و دارچين  برای تزئین

مواد لازم مياني:

شكلات تلخ ١١٥ گرم

كره  ٧٥ گرم

پودر بادام ١١٥ گرم

خرما (پوست گرفته و خرد كرده) ١١٥ گرم

 پودر شکر ٧٥ گرم

گلاب ٢ قاشق چايخوری

دارچين یک‌دوم  قاشق چايخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد  آن‌گاه روی يك ورق از خمير فيلو كره بمالید و لايه بعدی خمير را رويش بگذاريد.

سپس مایه ميانی را در ابتدای خمير بگذاريد و خمير را رول كنيد.

حالا آن را در قالب كمربندی به قطر 20 سانتيمتر قرار دهید به گونه‌ای كه به ديواره قالب بچسبد.

اکنون باقیمانده خمیرهای فیلو را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در  قالب بچينيد تا قالب پر شود.

اینک روی خمیرها کره بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش شکر، پودر كاكائو و دارچين بپاشيد و میل كنيد.

روش تهیه مواد میانی: شكلات و كره را به روش بن ماری آب كنيد و از روي حرارت بر داريد و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و كنار بگذاريد تا خنک شود.

برچسب ها: شیرینی بادامیشیرینی تردآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی خونگیشیرینی ترد شکلات و بادامپیچ شکلات و بادامشیرینی پزی با خمیر فیلومواد لازم برای تهیه شیرینی تردشیرینی شکلات و بادام تعداد بازديد: 1343 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است