آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد آنگاه روی يك ورق از خمير فيلو كره بمالید و لايه بعدی خمير را رويش بگذاريد.
سپس مایه ميانی را در ابتدای خمير بگذاريد و خمير را رول كنيد.
حالا آن را در قالب كمربندی به قطر 20 سانتيمتر قرار دهید به گونهای كه به ديواره قالب بچسبد.
اکنون باقیمانده خمیرهای فیلو را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در قالب بچينيد تا قالب پر شود.
اینک روی خمیرها کره بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش شکر، پودر كاكائو و دارچين بپاشيد و میل كنيد.
روش تهیه مواد میانی: شكلات و كره را به روش بن ماری آب كنيد و از روي حرارت بر داريد و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و كنار بگذاريد تا خنک شود.