طرز تهیه :
ابتدا آرد را در تابه آلومینیوم یا مسی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن به مشام برسد. سپس روغن را بیفزایید و تفت دهید تا به رنگ خرمایی روشن درآید. در این فاصله شكر، آب و گلاب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شكر حل شود. زعفران را با كمی آب جوش دم كنید. شربت را در دو مرحله كمكم به آرد سرخ شده اضافه كنید. در نهایت زعفران و هل را بیفزایید تا رنگ و طعم دلخواه به دست آید. حلوای تهیه شده را در تابه تكان دهید تا كمی براق شود. سپس حلوا را در ظرف بریزید، تزیین نمایید و سرو كنید.