آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كرهی بادام زمینی، بادام زمینی، شیر و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه بیسكویت را با 150 گرم از بادام زمینی خردكرده به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب به اندازهی 20×20سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید و سپس مواد رویه را رویش بدهید و صاف كنید و تا زمانی كه ببندد و سفت شود، در یخچال نگه دارید.
حالا شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب بچینید.
روش تهیهی مواد رویه
شكلات و روغن را در كاسهای بریزید و به روش بنماری آبكنید. سپس هم بزنید تا صاف و یكدست شود.