آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روش تهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.سپس آرد،وانیلین و نمک را افزوده ومخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.حالا روی خمیر را بپوشانید و در حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود.اکنون هر بار توپ های کوچکی از خمیر فراهم کرده بردارید و در قالب مخصوص این شیرینی قرار دهید( قالب را روی حرارت گرم کنید).در قالب را ببندید و دو طرف شیرینی را روی حرارت ملایم برشته کنید.همینکه پوسته های شیرینی آماده و خنک شد،هر دو عدد را با کرم گردو به هم بچسبانید.اینک شیرینی را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و رویش پودر شکر بپاشید.
روش تهیه کرم کره ای گردو
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.سپس پودر کاکائو و یا قهوه را همراه با گردو درون کرم بریزید و مخلوط سازید.
یادآوری
می توانید این شیرینی را با انواع دیگر کرم مانند کرم گاناش،نوتلا،کرۀ بادام زمینی،کرم بیسکویت و.... پر کنید.
قالب این شیرینی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
می توانید این شیرینی را درظرف دردار تا دوهفته در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف آن را به دمای محیط برسانید.
این شیرینی می تواند هدیۀ مناسبی برای دوستانتان باشد.