Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

شيرينی شکر‌پاره

شيرينی  شکر‌پاره

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

آرد گندم.....................225 گرم (5/1 ليوان)

ايرميک...............4 قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ...................  1 عدد

پودر قند............... 6 قاشق غذاخوري

بکينگ‌پودر...............1 قاشق چايخوري

مارگارين يا  کره.................. 100 گرم

روغن مايع..................كمي براي چرب کردن سيني

زرده تخم‌مرغ............... 1 عدد براي روي شيريني

کاغذ کيک‌پزي کوچک....................به تعداد شيريني

 

مواد لازم براي شربت:

شکر..................... 300 گرم (5/2 ليوان)

آب  ..................600 ميلي‌ليتر (5/2 ليوان)

آبليمو.................. 1 قاشق غذاخوري

 

مواد لازم براي تريين شيريني:

فندق ويا بادام پوست گرفته...................... 50 گرم

روش‌تهیه

آرد را الک کنيد. وسط آن را گود کنيد. سپس ايرميك، تخم‌مرغ، پودر قند و بکينگ‌پودر را بريزيد، با دست هم بزنيد. سپس مارگارين (از نيم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد) را به خمير اضافه کنيد. خوب ورز بدهيد.

از خمير تکه‌هايي به اندازة تخم‌مرغ جدا کنيد و با کمک دست گرد و بعد پهن کنيد. سيني را از قبل چرب کرده خميرها را با فاصله‌اي دو سانتي داخل سيني بچينيد. روي آنها زردة تخم‌مرغ بماليد. فندق‌ها را با کمي فشار به وسط هر خمير بگذاريد. فر را از 10 دقيقه قبل آماده کنيد. سيني را وسط فر و در دماي 160 درجه سانتيگراد (به مدت 30 دقيقه) بگذاريد تا شيريني‌ها طلايي رنگ شوند. براي درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانيد. بعد از اينکه غليظ شد، آبليمو را به آن اضافه کنيد و باز آن را چند دقيقه ديگر بجوشانيد و شربت را از روي گاز برداريد، بگذاريد تا سرد شود و سپس آن را روي  شيريني داغ  بريزيد. يکي دو ساعت صبر کنيد اگر شيريني شربت را جذب كرد کمي ديگر روي آن شربت بريزيد.

 

نكته:

1ـ اين شيريني مخصوص كشور تركيه است و معمولاً به مناسبت عيد تهيه مي‌شود.

2ـ ايرميك نوعي آرد درشت است كه در فروشگاه‌هاي معتبر موجود است. 

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکرپارهطرز تهیه شکرپاره تعداد بازديد: 334 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است