روشتهیه
آرد را الک کنيد. وسط آن را گود کنيد. سپس ايرميك، تخممرغ، پودر قند و بکينگپودر را بريزيد، با دست هم بزنيد. سپس مارگارين (از نيم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد) را به خمير اضافه کنيد. خوب ورز بدهيد.
از خمير تکههايي به اندازة تخممرغ جدا کنيد و با کمک دست گرد و بعد پهن کنيد. سيني را از قبل چرب کرده خميرها را با فاصلهاي دو سانتي داخل سيني بچينيد. روي آنها زردة تخممرغ بماليد. فندقها را با کمي فشار به وسط هر خمير بگذاريد. فر را از 10 دقيقه قبل آماده کنيد. سيني را وسط فر و در دماي 160 درجه سانتيگراد (به مدت 30 دقيقه) بگذاريد تا شيرينيها طلايي رنگ شوند. براي درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانيد. بعد از اينکه غليظ شد، آبليمو را به آن اضافه کنيد و باز آن را چند دقيقه ديگر بجوشانيد و شربت را از روي گاز برداريد، بگذاريد تا سرد شود و سپس آن را روي شيريني داغ بريزيد. يکي دو ساعت صبر کنيد اگر شيريني شربت را جذب كرد کمي ديگر روي آن شربت بريزيد.
نكته:
1ـ اين شيريني مخصوص كشور تركيه است و معمولاً به مناسبت عيد تهيه ميشود.
2ـ ايرميك نوعي آرد درشت است كه در فروشگاههاي معتبر موجود است.