تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، بیكینگپودر، پودر شكر و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه تخممرغها، شیر و كره را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
حال روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس تابهی تختی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری چرب كنید.
اكنون هر بار به اندازهی یكچهارم پیمانه از مایهی پنكیك را در تابه بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید.
آنگاه پنكیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود.
اینك پنكیك را در ظرف زیبائی بگذارید و با میپل سیروپ میل كنید.
یادآوری 1: تابهی مخصوص كرپ و پنكیك بدون لبه و تخت است.
یادآوری 2: میپل سیروپ شیرهی درخت افراست كه در فروشگاههای لوازم قنادی و برخی از سوپرماركتها به فروش میرسد.