Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:15

فلپ جك

فلپ جك

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 75 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 125 گرم

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

كشمش 50 گرم

 

گردوی خرد كرده 50 گرم

 

جوی پرك خرد كرده 175 گرم 

 

مواد لازم برای تهیه‌ آیسینگ

 

پودر شكر 50 گرم

 

آبلیمو 1- 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالب 20× 30 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از اطراف قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه كره، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و كشمش، گردو و جو را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید و خوب بفشارید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه شیرینی را بپزید. قبل از این كه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را ببرید و با آیسینگ بیارائید. اكنون شیرینی را در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ آیسینگ: پودر شكر را در ظرفی بریزید و آبلیمو را كم‌كم بیفزائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: فلپ جكروش تهيه فلپ جكآموزش فلپ جكمواد لازم فلپ جكفكشيريني فلپ جك تعداد بازديد: 2003 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است