تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب 20× 30 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه كره، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و كشمش، گردو و جو را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و خوب بفشارید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه شیرینی را بپزید. قبل از این كه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را ببرید و با آیسینگ بیارائید. اكنون شیرینی را در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ: پودر شكر را در ظرفی بریزید و آبلیمو را كمكم بیفزائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.