Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

پودینگ سیب

پودینگ سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

تخم‌مرغ.....................  2 عدد

شکر................ 50 گرم

کرة آبکرده................20 گرم

(1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری)

شیر...................  100 میلی‌لیتر

نمک ............1 پینچ

اسانس وانیل...............  1 قاشق چایخوری

آرد ................70 گرم

سیب‌ گلاب...............5 عدد درشت

 

مواد لازم برای تهیة سس کارامل

شکر............. 100 گرم

آب ...........2 قاشق سوپخوری

خامة صبحانه............ 100 گرم

کره............. 40 گرم

 آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

قالب لوف را به اندازة 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخم‌مرغ‌ها سبک و کمرنگ شوند. سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست سیب‌ها را بگیرید و آنها را به ورقه‌های نازک برش دهید. اکنون سیب‌ها را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب بریزید. اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بگذارید و پودینگ سیب را به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیکه بپزد و طلائی رنگ شود بپزد. پودینگ سیب را روی پنجرة سیمی خنک کنید و با سس کارامل میل کنید.

روش تهیة سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسب و کوچکی (سس پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید. آن‌گاه خامه را بیفزائید و هم بزنید. (مراقب باشیدکه بخار شکر کارامل شده دستتان را نسوزاند!) سپس کره را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک و اندکی سفت شود.

 

خواص  سیب

سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است.

برچسب ها: پودینگ سیبسس کاراملطرز تهیه پودینگ سیبطرز تهیه سس کارامل تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است