آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روشتهیه
قالب لوف را به اندازة 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخممرغها سبک و کمرنگ شوند. سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست سیبها را بگیرید و آنها را به ورقههای نازک برش دهید. اکنون سیبها را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب بریزید. اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بگذارید و پودینگ سیب را به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیکه بپزد و طلائی رنگ شود بپزد. پودینگ سیب را روی پنجرة سیمی خنک کنید و با سس کارامل میل کنید.
روش تهیة سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسب و کوچکی (سس پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید. آنگاه خامه را بیفزائید و هم بزنید. (مراقب باشیدکه بخار شکر کارامل شده دستتان را نسوزاند!) سپس کره را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک و اندکی سفت شود.
خواص سیب
سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است.