آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، شكر، بیكینگپودر و نمك را در كاسهی كوچكی بریزید. آنگاه تخممرغها، دوغ، كره و وانیلین را به آن بیفزائید و بعد آلبالو را اضافه كنید.
سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری سرپُر از مایهی فراهم كرده بردارید و در روغن گرم كرده با دمای 375 درجهی سانتیگراد سرخ كنید.
سپس اسنكها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اكنون رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبایی بچینید.
یادآوری: میتوانید به جای آلبالوی خشك از مربای آلبالو كه شهد آن را كاملاً جدا كردهاید نیز استفاده كنید.