آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، شکر و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه ماست، زرده تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد بپاشید.
سپس مایه فراهم کرده کیک را با فاصله از یکدیگر، با اسکوپ بستنی و یا قاشق غذاخوری روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 - 220 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه روی کیکها طلائی رنگ شد، آنها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اکنون کیکها را از وسط برش دهید و بینشان خامه و مایه میانی هلو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه میانی
هلو، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا هلو بپزد و آبش کشیده شود.
آنگاه آب لیمو را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید هلو خنک شود.