آشپزباشی- مژگان فرهنگ
قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی بیسكویت پودركرده، پودر نارگیل، مربای پرتقال، گردوی خردكرده، كره آبكرده، خامه، شیر و وانیل را با هم مخلوط سازید و كف قالب بریزید و خوب بفشارید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگهدارید. بعد
مواد رویه را روی آن بریزید، رویش را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. سپس به اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات آبكرده و كره را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوان از مربای پوست پرتقال و خامه، جهت تزئین استفاده كرد.