آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر، وانیلین و آب جوش، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس سفیده تخممرغها را در کاسه دیگری که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد ولی خشک نشود! در این میان، یک قاشق سوپخوری شکر را کمکم به سفیده تخممرغها بیفزائید.
حالا زرده و سفیده تخممرغها را به آرامی با هم مخلوط کنید و روغن مایع و آرد را به آن بیفزائید. مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! سپس مایه رولت را در سینی بریزید و بهطور یکنواخت صاف کنید.
اکنون سینی را در فر بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، بپزید. اینک روی رولت را بپوشانید تا در حین خنک شدن، خشک نشود!
حالا رولت را در کاغذ روغنی بپیچید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس آن را باز کنید و رویش کرم پاتیسیر و خامه بمالید و میوه بگذارید. حالا رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید.
اکنون رولت را دست كم 6 ساعت در یخچال نگهداريد تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه آن را با میوه و گل بیارائید.
یادآوری: برای تهیه کرم پاتیسیر، 3 عدد زرده تخممرغ را همراه با 75 گرم شکر و وانیل با همزن برقی بزنید و 30 گرم آرد ذرت به آن بیفزائید. آنگاه یک پیمانه شیر جوشیده داغ را کمکم درون زردههای همزده تخممرغ بریزید و مایه حاصل را روی اجاق با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره درون آن بریزید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.