Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 09:08

رولت زردآلو و توت فرنگی

رولت زردآلو و توت فرنگی

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ 4 عدد

 

شکر 100گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 80 گرم

 

کرم پاتیسیر به میزان لازم

 

خامه فرم گرفته به میزان لازم

 

کمپوت زردآلو به میزان لازم

 

توت فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، وانیلین و آب جوش، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد ولی خشک نشود! در این میان، یک قاشق سوپخوری شکر را کم‌کم به سفیده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید.

حالا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آرامی با هم مخلوط کنید و روغن مایع و آرد را به آن بیفزائید. مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! سپس مایه رولت را در سینی بریزید و به‌طور یکنواخت صاف کنید.

اکنون سینی را در فر بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، بپزید. اینک روی رولت را بپوشانید تا در حین خنک شدن، خشک نشود!

حالا رولت را در کاغذ روغنی بپیچید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس آن را باز کنید و رویش کرم پاتیسیر و خامه بمالید و میوه بگذارید. حالا رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید.

اکنون رولت را دست كم 6 ساعت در یخچال نگه‌داريد تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه آن را با میوه و گل بیارائید.

یادآوری: برای تهیه کرم پاتیسیر، 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و وانیل با همزن برقی بزنید و 30 گرم آرد ذرت به آن بیفزائید. آن‌گاه یک پیمانه شیر جوشیده داغ را کم‌کم درون زرده‌های همزده تخم‌مرغ بریزید و مایه حاصل را روی اجاق با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره درون آن بریزید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.

 

برچسب ها: رولتانواع رولترولت زردآلو و توت فرنگیرولت توت فرنگیرولت زردآلو تعداد بازديد: 1727 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است