آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آلبالوها را در کاسه مناسبی بریزید و 20 دقیقه در آب گرم بخیسانید تا نرم شوند. آنگاه آلبالوها را در صافی بریزید و روی هوله کاغذی آشپزخانه پهن کنید تا رطوبت اضافیش گرفته شود.
سپس آنها را خرد کنید. حالا شکر قهوهای، کره، عسل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر و کره آب شود (حدود 5 دقیقه).
حالا آن را از روی حرارت بردارید و آرد و آلبالو را به مایه فراهم کرده بیفزائید. اکنون روی ظرف را بپوشانید و این مایه را 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا خنک شود.
اینک سینی شیرینیپزی را با صفحه سیلیکونی بپوشانید و هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سرخالی، از مایه فراهم کرده بردارید و با فاصله از هم، روی صفحه سلیکونی بگذارید.
آنگاه شیرینی آلبالو را به مدت تقریبی 5-7 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. حالا همچنان که شیرینی داغ است به آن فرم دهید.