آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
برای تهیه مایه پنیری: پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه نمك و یكچهارم از شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 1 عدد زرده تخممرغ، ماست خامهای و وانیلین را اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید تا مایه، صاف و یكدست شود و آن را به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگهدارید تا شیرینیها پخته و سرد شوند.
حالا كره و باقیمانده شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.
بعد زرده تخممرغ باقیمانده را، بیفزائید و مخلوط كنید و با افزودن آرد، مایه را خمیر نمائید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
خمیرها را با فاصله در سینی، پوشیده با كاغذ روغنی بچینید و با انتهای یك قاشق چوبی و یا انگشت شصت، در مركز هر یك، گودی ایجاد نمایید.
حالا سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه و یا تا زمانی كه اطراف شیرینیها طلائی رنگ شوند، بپزید.
سپس آنها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك درون حفره شیرینیها را از مایه پنیری پر كنید و به مدت 7-8 دقیقه دیگر، در فر بپزید تا مایه میانی قدری سفت شود.
آنگاه شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شوند.