Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

بیسكویت پنیر شصتی

بیسكویت پنیر شصتی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 100 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

ماست خامه‌ای یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كره نرم  250 گرم

 

آرد 300 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

برای تهیه مایه پنیری: پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 آن‌گاه نمك و یك‌چهارم از شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.

 سپس 1 عدد زرده تخم‌مرغ، ماست خامه‌ای و وانیلین را اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید تا مایه، صاف و یكدست شود و آن را به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه‌دارید تا شیرینی‌ها پخته و سرد شوند.

 حالا كره و باقیمانده شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.

بعد زرده تخم‌مرغ باقیمانده را، بیفزائید و مخلوط كنید و با افزودن آرد، مایه را خمیر نمائید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

 خمیرها را با فاصله در سینی، پوشیده با كاغذ روغنی بچینید و با انتهای یك قاشق چوبی و یا انگشت شصت، در مركز هر یك، گودی ایجاد نمایید.

حالا سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه و یا تا زمانی كه اطراف شیرینی‌ها طلائی رنگ شوند، بپزید.

سپس آنها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك درون حفره شیرینی‌ها را از مایه پنیری پر كنید و به مدت 7-8 دقیقه دیگر، در فر بپزید تا مایه میانی قدری سفت شود.

 آن‌گاه شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شوند.

 

برچسب ها: بيسكويتآموزش بيسكويتانواع بيسكويتدستور بيسكويتطرز تهيه بيسكويتبیسكویت پنیر شصتیبيسكويت پنير تعداد بازديد: 1509 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است