آشپزباشی - مریم امیری
کره، پودر شکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر یک سانتیمتر قالب بزنید.
سپس خمیرهای قالبزده را به شکل گل روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک مرکز این گلها را با ترافلهای مرواریدی بیارائید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.