روشتهیه
پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخممرغها را اضافه كنيد. بعد خامه و در آخر مواد خشك را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يكنواختي بدست آيد. كف سيني را چرب كرده و مواد را به طور يكنواخت پهن كنيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده، سرو كنيد.