آشپزباشی - مريم اميري :
روشتهیه
قالب مستطيلي به اندازهي 20×30 سانتيمتر را با فويل بپوشانيد؛ به طوري كه از دو طرف بالا بيايد. در ظرف مناسبي شيرعسلي و كره را بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. سپس بيسكويت، كشمش، ميوههاي گلسه، گردو و پودر نارگيل را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد و از روي حرارت برداريد. حالا مواد را داخل قالب آماده بريزيد و روي آن را صاف كنيد. شكلات را آب كنيد و روي شيريني بريزيد و با گردو، روي شكلات را بپوشانيد. بعد قالب را در يخچال قرار دهيد و پس از چند ساعت، آن را برش بزنيد و از قالب خارج كنيد.
یادآوری : گردوها را به مدت 10 دقيقه در فر(تاون) برشته كنيد تا طعم بهتري پيدا كند.