Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

تارتلت پنير خامه‌ای و انگور

تارتلت پنير خامه‌ای و انگور

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه خمیر(8 نفر):

کره................150 گرم، خرد شده

شکر قهوه‌ای............. 65 گرم

پودر کاکائو............... 3 قاشق سوپخوری

آرد.................. 175 گرم

 

مواد لازم براي پر كردن تارتلت:

پنیر خامه‌ای..................200 گرم

پودر قند.................2 قاشق سوپخوری

خامه فرم‌گرفته...................180 گرم

انگور قرمز.....................200 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي ژله‌ي بي‌رنگ:

آب...................250 ميلي‌ليتر

شكر...................70 گرم

پودر ژلاتين بي رنگ......................يك قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

طرز تهیه خمیر:

کره، شکر قهوه‌ای و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته و روی شعله‌ي ملایم یا داخل مایکروویو قراردهید تا فقط کره‌ ذوب شود، دقت شود که مواد داغ نشوند. سپس از روی شعله برداشته و آرد را اضافه کرده، خمير كنيد. خمیر را داخل کاغذ روغنی پیچیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قراردهید. از خمير تكه‌هاي كوچك برداشته، هر كدام را لای دو ورقه کاغذ روغنی باز کرده، داخل قالب‌های تارتلت قراردهید، اضافه‌‌ي خمير باقيمانده‌ در اطراف قالب را برداشته و دوباره به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذاريد. پس از آن روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده و در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

بعد از پخت، تارتلت‌ها را خنک کرده و با مواد میانی پر کنید و انگورهای دو نیم شده را روی آن بچینید، روی انگورها را با ژله‌ي بی‌رنگ براق کنید.

طرز تهیه‌ي مواد داخل تارت:

پنیرخامه‌ای و پودر قند را با دور کند هم‌زن برقی بزنید سپس خامه‌ي فرم‌‌گرفته را اضافه کنید.

طرز تهيه‌ي ژله‌ي بي‌رنگ:

همه‌ي مواد را با هم مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد. بعد از آنكه خنك شد و به غلظت سفيده‌ي تخم‌مرغ رسيد، روي انگورها را با كمك برس (فرچه) ژله‌ي سفيد بزنيد.

برچسب ها: طرز تهیه تارتلتتارتلت پنير خامه‌ای و انگور تعداد بازديد: 336 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است