روشتهیه
طرز تهیه خمیر:
کره، شکر قهوهای و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته و روی شعلهي ملایم یا داخل مایکروویو قراردهید تا فقط کره ذوب شود، دقت شود که مواد داغ نشوند. سپس از روی شعله برداشته و آرد را اضافه کرده، خمير كنيد. خمیر را داخل کاغذ روغنی پیچیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قراردهید. از خمير تكههاي كوچك برداشته، هر كدام را لای دو ورقه کاغذ روغنی باز کرده، داخل قالبهای تارتلت قراردهید، اضافهي خمير باقيمانده در اطراف قالب را برداشته و دوباره به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذاريد. پس از آن روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده و در فر با حرارت 180 درجهي سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
بعد از پخت، تارتلتها را خنک کرده و با مواد میانی پر کنید و انگورهای دو نیم شده را روی آن بچینید، روی انگورها را با ژلهي بیرنگ براق کنید.
طرز تهیهي مواد داخل تارت:
پنیرخامهای و پودر قند را با دور کند همزن برقی بزنید سپس خامهي فرمگرفته را اضافه کنید.
طرز تهيهي ژلهي بيرنگ:
همهي مواد را با هم مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد. بعد از آنكه خنك شد و به غلظت سفيدهي تخممرغ رسيد، روي انگورها را با كمك برس (فرچه) ژلهي سفيد بزنيد.