گروه شیرینی پزی
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردهی تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد، نمك و آناناس را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسهی نایلونی بگذارید و حدود 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر كنكرهدار به قطر 5 سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید.
خمیرهای بریده شده را با فاصله در سینی بچینید. بیسكویت را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه روی پنجرهی سیمی خنك كنید و بعد بین هر دو بیسكویت قدری كرم بمالید و با پودر شكر و پودر كاكائو بیارائید.
روش تهیهی كرم زنجفیلی: همهی مواد را با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس مصرف نمائید.