تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، بیكینگپودر، بادام، شیر خشك و هل را در كاسهی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه ماست و آب را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید.
توپهای خمیری را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
مراقب باشید كه روغن بیش از حد داغ نباشد زیرا ممكن است روی گلاب جامون طلائی رنگ شود ولی خوب نپخته باشد!
اكنون گلاب جامون را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
هنگام مصرف گلاب جامون را در شربت داغ بیندازید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیهی شربت: شكر، هل و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را به مدت تقریبی 5 دقیقه بجوشانید. سپس پسته و گلاب را درون شربت بریزید.