آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.
آنگاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید. شیر و تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس مخلوط کره و شکلات را به آن بیفزائید. حالا وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط نمائید و مایه به دست آمده را در قالبی به اندازه 20×20 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید.
اکنون براونی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و بعد مواد رویه را روی براونی بریزید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
اینک براونی را به اندازه دلخواهتان برش بزنید.
روشتهیه مواد رویه:
شکر و آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید، خامه، وانیل و گردو را به آن بیفزائید.