روشتهیه
كره، شكر و شكر قهوهاي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود و به شكل كرم درآيد. تخممرغ، وانيل و رنده پوست ليمو هم بیفزایید و مخلوط کنید. آرد، بكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه كنيد. مواد را به خوبي با هم مخلوط کنید تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. خمير حاصله را داخل نايلون صاف کنید و به مدت نيم ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شدهای به ضخامت حدود نيم سانتيمتر باز کنید و با کاتر (قالب برش) قلبی شکل قالب زده و در سيني فر چرب شده چيده و آن را در فر از پيش گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهید تا بپزد. در پايان روي سطح قلبها پس از خنک شدن، مارمالاد بماليد.