آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد.
آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس تخممرغ و پوست لیمو را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر را در قالب پهن کنیدو رویش چنگال بزنید و آن را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
آنگاه مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و آن را 25 دقیقة دیگر، در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شده آن را به کمک چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد رویه
کره، شکر، شکر قهوهای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و مایه بجوشد(2 دقیقه).
آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و خامة قنادی و فندق را به آن افزوده و مخلوط کنید.