گروه شیرینی پزی
آرد، پودر كاكائو، نمك، فلفل سیاه، پودر قهوه و دارچین را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مواد خشك را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را به قطر 5 سانتیمتر رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و خمیر را 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
آنگاه خمیر را در ترافل بغلتانید به طوری كه تمام سطح خمیر به ترافل آغشته شود.
سپس آن را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی قرار دهید.
رویشان فلفل سیاه بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید.