آشپزباشی
میوهها و مغزها را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً خرد شود.
آنگاه 2 قاشق سوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید اكنون قدری از مخلوط بچشید تا اگر لازم است باز هم آبلیمو به آن اضافه كنید.
حالا شكلات را به روش بنماری ذوب كنید. بعد مخلوط میوه را به شكل گلولههای كوچكی درآورید. سپس با استفاده از دو چنگال، این گلولهها را در شكلات ذوب كرده بغلتانید. و آنها را روی فویل چربكرده بگذارید تا شكلات ببندد. اینك شكلاتها را لای كاغذهای مخصوص بپیچید و آنها را در ظرف زیبائی بچینید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.