تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد، وانیلین و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
آنگاه شیر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به صخامت 3 میلیمتر، باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس خمیرهای برشخورده را در قالبهای چربكردهی تارتلت به قطر 3 سانتیمتر پهن كنید، رویشان چنگال بزنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، بپزید.
اكنون تارتلتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و داخلشان را با مایهی كاراملی و فندق پر نمائید. اینك روی تارتلتها را با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی
شكر، شكر قهوهای، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود.
آنگاه این مایه را 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. برای اطمینان از آماده شدن این مایهی كاراملی، اندكی از آن را در لیوان آب سرد بریزید و چنانچه كارامل در آب حل نشود، آمادهی مصرف است.
سپس فندق و وانیلین را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.