Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:28

اسلایس بادام زمینی

اسلایس  بادام زمینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 18 برش

کره بادام زمینی   80 گرم

کره    45 گرم

پودر شکر  40 گرم

خرده های کیک  230 گرم

شکلات سفید   125 گرم 

بادام زمینی خرد کرده   50 گرم  بی‌نمک

آشپزباشی - مریم امیری

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.

آن‌گاه کره بادام زمینی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه پودر شکر و خرده‌های کیک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و فشرده کنید.

اکنون شکلات سفید را آب کنید و آن را روی مواد فراهم کرده بریزید.

حالا بادام زمینی را روی شکلات بپاشید و اسلایس بادام زمینی را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.

اینک آن را به مربع های 5/2 سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریاسلایس بادام زمینیروش تهیه اسلایساسلایس هامواد لازم برای تهیه اسلایس بادام زمینیانواع اسلایس های خوشمزه تعداد بازديد: 2945 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است