آشپزباشی - مریم امیری
قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
آنگاه کره بادام زمینی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
آنگاه پودر شکر و خردههای کیک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و فشرده کنید.
اکنون شکلات سفید را آب کنید و آن را روی مواد فراهم کرده بریزید.
حالا بادام زمینی را روی شکلات بپاشید و اسلایس بادام زمینی را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
اینک آن را به مربع های 5/2 سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.